Totaalservice voor uw caravan of camper

Contact

Hoe voorzichtig u ook met uw caravan omgaat: door het gebruik heeft deze onderhoud nodig en soms ontstaat er schade. In die gevallen helpen wij u met onderhoud en schadeherstel. Tevens leveren en monteren we accessoires, zodat u nog meer van uw caravan of camper kunt genieten.

BOVAG-onderhoudsbeurt

Zelfs bij stilstand ondervindt een caravan of aanhanger slijtage. De vitale delen, zoals remmen, schokbrekers en gasinstallatie, gaan in kwaliteit achteruit zonder dat u dat merkt. Wij adviseren u daarom regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

 

De BOVAG-onderhoudsbeurt is veel meer dan alleen een grondige keuring. Tijdens een beurt doen we het volgende:

  • Het volledige onderstel onder handen nemen. Daarbij halen we altijd ook de remtrommels eraf

  • Gasinstallatie afpersen en gasgebruikers controleren en testen

  • Elektrische installatie testen en aarde meten aan opbouw, chassis en aanrechtblad

  • Algemene vochtmeting uitvoeren aan de kritieke punten van de caravan/camper opbouw

  • Na afloop een remmentest uitvoeren op onze remmentestbank

Alle bevindingen vermelden we voor u in een BOVAG-onderhoudsrapport. Voldoet de caravan aan de eisen, dan voorzien we deze van een goedkeursticker van het betreffende jaar.

 

Bij gebreken overleggen we met u en bespreken we de reparatie's.

Een BOVAG-onderhoudsbeurt kost € 255,- inclusief remmentest. 

Een BOVAG-onderstelbeurt kost € 205.- inclusief remmentest.

Een BOVAG-camperbeurt kost €295.-

 

Onderhoudsbeurt inplannen?

Schade aan uw caravan of camper?

Heeft uw caravan of camper schade opgelopen? Dan kunnen we veel voor u betekenen. Wij zijn een ervaren schadeherstelbedrijf en regelen de afhandeling met de verzekering en expertisebureaus. Sinds 2009 zijn we lid van Caravan Repair.

 

Aan uw verzekering kunt u melden dat uw caravan vanaf een bepaalde datum bij Caravan Service Oost Nederland staat, zodat wij een begroting voor het schadeherstel kunnen maken. Wij ontvangen voor u de schade-expert en nemen na uw opdracht uw caravan in reparatie.

Kies uw eigen schadeherstelbedrijf

Diverse verzekeringsmaatschappijen verwijzen u na schade naar een met hen samenwerkende reparateur. Als eigenaar bent u echter altijd vrij om een eigen reparateur te kiezen en uw caravan na schade bij ons aan te bieden.

 

Bij twijfel kunt u ons benaderen en dan nemen wij contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen en hebben een goed contact met de expertisebureaus.

Herstel de schade aan mijn caravan

Een kleine beschadiging of interieurschade?

Ook kleine beschadigingen en interieurschade zijn de moeite waard om te repareren. Door ons Profile Repair-wandherstelsysteem bij beschadigingen hoeven niet altijd de hele platen te worden vervangen. Deukreparaties worden meestal vergoed door uw verzekering, evenals reparaties bij schade aan het interieur.

Informeer naar de mogelijkheden

€ 50 winterkorting op uw BOVAG-onderhoudsbeurt

Om meer caravans te kunnen behandelen in de ‘rustige’ periode adviseren wij u, indien mogelijk, de onderhoudsbeurt in de winter te laten uitvoeren. Hierbij geniet u van een speciale korting.

 

 

Profiteren van de winterkorting?

Accessoires voor uw caravan of camper

Wij leveren en monteren onder meer fietsendragers, serviceluiken, stabilisators, Heki-dakluiken, Omnistore-luifels, combirollo’s, reservewielhouders en caravanmovers. Wij hebben echter geen shop voor campingartikelen.

 

Dakluiken
Met dakluiken brengen wij meer daglicht in uw caravan.
Laat uw huidige dakluik vervangen door een Mini Heki (40 x 40 cm).
Dit luik wordt geleverd met hor- en verduisteringsgordijn.

 

Fietsendragers
Fiets makkelijk meenemen? Wij monteren voor u een fietsendrager op de dissel of achterop de caravan zodat u eenvoudig meerdere fietsen meeneemt. Het type drager is afhankelijk van het merk caravan. Bel 0314 - 68 24 37 voor goed advies.

 

Plissé hordeuren
Geen losschietende touwtjes of insecten meer en u zet de deur gewoon open om de frisse lucht binnen te laten.

Caravanmovers

Heeft u genoeg van dat trekken en duwen (vaak ook door anderen) aan uw caravan? Laat ons een caravanmover monteren onder uw caravan. Dan zet u uw caravan voortaan met gemak en zonder hulp van anderen op de gewenste plaats.

 

Bel 0314 - 68 24 37 voor meer vrijblijvende informatie. Wij leveren en monteren o.a. caravanmovers van de volgende merken in half- en volautomaat:

  • Kronings
  • Truma Mover
  • Powrmover
  • Enduro
  • Reich
Gunt u zichzelf een caravanmover?

Zachte vloer injecteren

Caravanvloeren worden met de jaren soms zacht of ze gaan veren. Dit is door ons goed te herstellen door de vloer van onderaf te injecteren met een polyurethaanverbinding.